Профорієнтаційна зустріч із випускниками Микитинецького ліцею

Сьогодні відбулася профорієнтаційна зустріч із випускниками Микитинецького ліцею Івано-Франківської міської ради , м. Івано-Франківська, яку провели викладачі кафедри англійської філології, кандидат філологічних наук Куравська Наталія Юріївна та Заграновська Олена Іллівна та студенти Ковальчук Мар’яна, Санагурська Ірина, група СОА-37(о), факультету іноземних мов спеціальності “Середня освіта. Англійська мова і література” .
Під час зустрічі учні мали змогу ознайомитися з особливостями вступної компанії у 2021 році, про спеціальності факультету іноземних мов, Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Особливий акцент було зроблено на можливості вивчення чотирьох іноземних мов – англійської, німецької, французької та китайської. Викладачі зі студентами презентували подальші перспективи влаштування студентів після успішного завершення навчання на факультеті іноземних мов . Учні довідалися не тільки про особливості навчання на факультеті, але й про цікаве дозвілля сучасного студента.
Висловлюємо щиру подяку за допомогу та підтримку в організації даного заходу Різничук Ользі Йосипівній, яка є заступником директора з навчально-виховної роботи ліцею, а учням – за проявлений інтерес , бажання спробувати себе в даній спеціальності, набратися досвіду викладання та перекладу .
Сподіваємося побачити учнів ліцею у числі студентів нашого факультету!