Доцент кафедри англійської філології Ігор Романишин провів тренінг «Професійний розвиток вчителя іноземної мови» та профорієнтаційну зустріч з вчителями англійської мови закладів загальної середньої освіти міста та області.

4 і 17 квітня 2024 року, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри англійської філології факультету іноземних мов Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Ігор Романишин провів тренінг «Професійний розвиток вчителя іноземної мови» та профорієнтаційну зустріч з вчителями англійської мови закладів загальної середньої освіти міста та області.
У заході взяли участь 37 педагогічних працівників, зокрема з таких ОТГ як: Богородчанська, Бурштинська, Галицька, Долинська, Єзупільська, Івано-Франківська, Калуська, Косівська, Кутнянська, Надвірнянська, Солотвинська, Снятинська, Тлумацька та ін.
У ході зустрічі Романишин І.М., як керівник освітньої програми «Середня освіта (англійська мова і література)», розповів про спеціальності факультету, умови вступу, особливості навчання на освітніх програмах, які реалізуються на факультеті іноземних мов,
безкоштовні підготовчі курси з англійської, німецької та французької мов, які проводяться у дистанційному форматі викладачами фахових кафедр.
На думку самих учителів, захід був корисним, оскільки набуті знання про нові інструменти професійного розвитку допоможуть їм підвищити свій фаховий рівень, що сприятиме ефективному навчанню англійської мови учнів, серед яких є ті, котрі збираються вступати на спеціальності факультету. Отримана ж інформація про особливості вступу та переваги навчання тут буде корисною для здобувачів освіти, сприятиме їх усвідомленому вибору майбутнього фаху.
Бажаємо вчителям – наставникам наших майбутніх абітурієнтів досягти значних успіхів у професії, а їх учням – високих результатів у навчанні та під час здачі НМТ!
Висловлюємо вдячність методисту Івано-Франківського ІППО Юлії Косенко за сприяння в організації заходу.