Перекладацька команда факультету іноземних мов бере участь у міжнародній медичній місії Face the Future.

Вже традиційно перекладацька команда факультету іноземних мов бере участь у міжнародній хірургічній місії Face the Future, що проходить в м.Івано-Франківськ на базі обласної клінічної лікарні. З 21 по 26 квітня 2024 р. під керівництвом викладачів кафедри англійської філології Валерія Ганзіна та Тетяни Петренко, студенти освітніх програм бакалавра та магістра Вікторія Яцишин, Оксана Лапчинська та Нестор Большаков, а також випускники факультету Валерія Корнута, Марія Базів та Анна Гаврилишин здійснюватимуть перекладацьку підтримку та супровід медичних працівників з США та Канади як під час симпозіумів, навчальних сесій та пресконференцій, так і безпосередньо в операційних.

Підготовка до вже третьої за рахунком місії почалася задовго до приїзду іноземних фахівців в Україну, і члени перекладацької команди брали в ній безпосередню участь.

Протягом перших двох днів, члени команди здійснювали перекладацький супровід під час двох міжнародних симпозіумів (для одного з яких перекладали усі презентаційні матеріали ще до початку місії) та під час дня огляду пацієнтів.

Надалі на команду очікує ще чимало викликів, як от переклад під час втручань безпосередньо в операційних, та переклад для десятків українських та іноземних ЗМІ.