Участь асистентки кафедри Катерини Кобути в офлайн-воркшопі в рамках програми «Management of Internationalisation: German-Ukrainian Academic Cooperation”

10-17 березня асистентка кафедри Катерина Кобута взяла участь у офлайн-воркшопі, який відбувся в рамках програми «Management of Internationalisation: German-Ukrainian Academic Cooperation” у Ганновері, Німеччина.

У рамках міжнародної програми, фінансованої DAAD-German Academic Exchange Services, протягом року реалізується програма з інтернаціоналізації українських університетів. 14 учасників з України, у тому числі, Катерина Кобута, проходять тренувальний курс з розробки та імплементації власного проєкту інтернаціоналізації, який повинен бути реалізований до вересня 2024 року. Курс передбачає ряд воркшопів, лекцій, консультацій з експертами та представниками міжнародного відділу Ганноверського університету імені Лейбніца. Протягом тижня у Ганновері учасники програми ознайомились з німецькою системою освіти, прослухали курс тренінгів щодо фінансування освіти, ключових викликів міжнародної мобільності та представили свій проєкт.