Профорієнтаційна зустріч викладачів кафедри англійської філології з учнями ліцею №18 (м.Івано-Франківськ)

 

 

Асистенти кафедри англійської філології, кандидат філологічних наук – Ірина Михайлівна Матіяш-Гнедюк та доктор філософії з філології (PhD) – Тетяна Олександрівна Соловйова, 23.03.2023 організували та провели онлайн-презентацію факультету іноземних мов Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника для випускників ліцею №18 (м. Івано-Франківськ).

Абітурієнтів ознайомили із різноманітним спектром спеціальностей, за якими наш факультет здійснює підготовку професіоналів. Окреслили надзвичайно широкий горизонт можливостей, що відкривається перед нашими випускниками. Акцентували увагу на високому рівні кваліфікації викладачів наших кафедр, їх постійне рух до розвитку наукових поглядів, до вдосконалення професійних навичок, програм, методів і підходів у навчанні студентів. Збереження традицій і водночас модернізація відповідно до сучасних провідних світових тенденцій уможливлює надання освітніх послуг найвищої якості, робить наші дипломи конкурентоспроможними не лише в Україні, але й у Європі, США та світі загалом.

Не забули, звісно, й про цікаве студентське життя, яке вирує у нас на факультеті, адже більшість студентів має очне живе навчання: живе спілкування з викладачами, з волонтерами-носіями мови, жива участь у культурних, творчих, волонтерських та інших заходах. Студенти факультету іноземних мов мають найбільше можливостей у програмах обмінів із провідними вищими закладами освіти Європи та світу.

Тож радо запрошуємо нових студентів у нашу дружню сім’ю факультету іноземних мов ПНУ!