Запрошуємо до участі у студентській олімпіаді з перекладу!

Запрошуємо здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти спеціальності 035 Філологія факультету іноземних мов Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника взяти участь у студентській олімпіаді з перекладу, яка відбудеться в онлайн-форматі 10 лютого 2022 року о 12:10 на базі кафедри англійської філології факультету іноземних мов Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

Обов’язковою умовою участі в Олімпіаді є заповнення реєстраційної форми до 9 лютого 2022 року (включно). Незареєстровані учасники до участі не допускаються.

Реєстрація за покликанням: https://forms.gle/4JkRABJK79cqd2FU9

Учасникам буде запропоновано проявити себе у двох видах перекладацької діяльності (літературний переклад художнього тексту з англійської на українську мову та послідовний переклад аудіозапису з англійської на українську мову і з української на англійську мову). Олімпіада проводиться в дистанційному режимі з використанням платформи для відеозв’язку Zoom.

Дистанційний режим проведення олімпіади передбачає виконання учасниками таких вимог:

– встановлена програма Zoom;

– стійке інтернет-з’єднання;

– функціональна веб-камера;

– чітке дотримання інструкцій щодо виконання завдань;

– дотримання академічної доброчесності.

Для участі в Олімпіаді всім учасникам електронною поштою буде надіслано запрошення в Zoom, а також детальну інформацію щодо проведення заходу.

Для належної ідентифікації учасники повинні мати при собі студентський квиток або паспорт.

Визначення переможців.

Переможці Олімпіади визначаються членами журі за сумарною кількістю балів, набраних за виконані завдання частин «Літературний переклад художнього тексту», «Послідовний переклад».

Дипломом І ступеня нагороджується учасник, який набрав найбільшу кількість балів. Якщо кілька учасників набрали однакову кількість балів, то їм пропонується виконати додаткове завдання.

Дипломом ІІ ступеня нагороджуються два учасники, які за кількістю балів посіли друге і третє місця відповідно.

Дипломом ІІІ ступеня нагороджуються три учасники, які за кількістю балів посіли четверте, п’яте і шосте місця відповідно.