Профорієнтаційна зустріч із учнями 9 класу Підлузької гімназії Івано-Франківської міської ради

17.12.21р. відбулася профорієнтаційна зустріч із учнями 9 класу Підлузької гімназії Івано-Франківської міської ради, яку провели викладачі кафедри англійської філології Куравська Наталія Юріївна, Заграновська Олена Іллівна й Сабадаш Діана Володимирівна.
Під час зустрічі учні мали змогу ознайомитися з особливостями вступної компанії в 2022 році, про спеціальності факультету іноземних мов Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Особливий акцент було зроблено на можливості вивчення чотирьох іноземних мов – англійської, німецької, французької й китайської. Викладачі презентували можливі перспективи влаштування студентів після успішного завершення навчання на факультеті іноземних мов. Учні довідалися не тільки про особливості навчання на факультеті, але й про цікаве дозвілля сучасного студента.
Висловлюємо щиру подяку за допомогу й підтримку в організації цього заходу директору гімназії Івасюк Христині Романівні, заступнику директора з навчально-виховної роботи гімназії Шевчук Лілії Михайлівні, психологу й соціальному педагогу гімназії Куравському Олегові Орестовичу, а учням – за виявлений інтерес до спеціальності.
Сподіваємося побачити учнів гімназії серед студентів нашого факультету!