Вебінари з інфомедійної грамотності для учнів шкіл Івано-Франківської області

В межах курсу “Інфомедійна грамотність” студенти 3 курсу факультету іноземних мов (спеціальність “англійська мова і література”, викладач – Наталія Гошилик) продовжили реалізацію проекту кафедри англійської філології “Англійська для медіаграмотності” та протягом травня-червня 2021 року провели серію вебінарів з інфомедійної грамотності для учнів шкіл Івано-Франківської області.
7 чергових вебінарів проводились і онлайн, і в змішаному режимі, і вживу з дотриманням усіх санітарних норм.
Це проектно-практичне завдання курсу є дуже відповідальним для студентів, адже вони працювали з тими навчальними закладами, випускниками яких є.
Вебінари, програму яких студенти укладали самостійно в межах курсу, стосувалися основ медіаграмотності, поводження в соцмережах та цифрової безпеки.
За відгуками учасників, наші студенти надихнули їх своїм високим рівнем володіння англійською мовою та цікавими презентаціями.
Самі ж студенти отримали можливість показати свої методичні, комунікаційні та організаційні навички, а також знання на тему медіаграмотності.
Висловлюємо подяку вчителям англійської мови Свідрак Наталії, Данюк Галині, Варварюк Ірина, Сагайдак Аллі, Турчин Ірині та Велигорській Лідії за сприяння в організації вебінарів.