Кафедра англійської філології святкує 50-річний ювілей!

19 грудня, відбулася урочисте засідання з нагоди 50-річного ювілею кафедри англійської філології Прикарпатського національного університету Імені Василя Стефаника. Присутніми були керівництво університету, викладачі та студенти.

З вітальним словом до учасників дійства звернулася  перша проректорка Прикарпатського національного університету Валентина Якубів: «Щиро вітаю працівників та студентів кафедри англійської філології та увесь факультет з ювілеєм! 50-ліття – це є багато досягнень, це величезна кількість випускників, які сьогодні приносять користь суспільству».

«Мені дуже приємно вітати кафедру англійської філології з таким чудовим ювілеєм! Це одна із найчисельніших, найвпливовіших та найпотужніших кафедр університету. Зберігаймо той рівень, який закладено роками, а найголовніше розвиваймо його. Ми дбаємо про те, щоб рівень наших викладачів та студентів був не просто задовільним, а зразковим та відмінним», – зазначила декан факультету іноземних мов Наталія Яцків.

Завідувач кафедри англійської філології, модератор заходу Яків Бистров, виступив зі звітом про діяльність кафедри, а саме про її становлення, розвиток та успішність. Детальніше можна ознайомитися за посиланням: https://kaf.pnu.edu.ua/istoriia/.

Словами подяки відзначили викладачів, які постійно підвищують свій науковий рівень шляхом участі у міжнародних наукових конференціях і симпозіумах, обмінюються професійним педагогічним досвідом з колегами, долучають студентів до різноманітних програм та грантових проєктів.

На заході виступили студенти факультету з вітальним словом, театральною постановкою, музичною композицією Дмитра Павличка «Два кольори». До вітального звернення доєдналися випускники кафедри та поділилися цікавими спогадами про студентське життя та свою успішність у вибраній професії.