Студенти 3 курсу провели вебінари з інфомедійної грамотності для учнів шкіл Івано-Франківської області

В межах курсу “Інфомедійна грамотність” студенти 3 курсу факультету іноземних мов (спеціальність “англійська мова і література”, викладач – Наталія Гошилик) продовжили реалізацію проекту кафедри англійської філології “Англійська для медіаграмотності” та протягом 15-22 травня 2021 року провели перших 4 вебінари з інфомедійної грамотності для учнів шкіл Івано-Франківської області.
Це проектно-практичне завдання курсу є дуже відповідальним для студентів, адже вони працювали з тими навчальними закладами, випускниками яких є. Зустрічі проводились і онлайн, і в змішаному режимі, що вимагало гнучкості і адаптації використання онлайн інструментів.
Вебінари, програму яких студенти укладали самостійно в межах курсу, стосувалися основ медіаграмотності, поводження в соцмережах та цифрової безпеки.
За відгуками учасників, наші студенти надихнули їх своїм високим рівнем володіння англійською мовою та цікавими презентаціями.
Висловлюємо подяку вчителям англійської мови Келовець Оксані, Мартищук Катерині, Ласуновій Наталії, Хомин Тетяні та Галещук Оксані за сприяння в організації вебінарів.