Дипломи отримали магістри спеціальності “мова та література (англійська)”

07-08 лютого 2018 року на кафедрі англійської філології відбулися захисти магістерських робіт випускників спеціальності «Філологія, германські мови та літератури (переклад включно) (англійська)». Після проведення процедури захисту з привітальним словом до вчорашніх студентів звернулися члени екзаменаційної комісії завідувач кафедри англійської філології, професор Яків Бистров, доценти кафедри Ольга Кульчицька і Наталія Телегіна. Вони побажали їм успіхів у майбутній професійній діяльності і життєвої наснаги з отриманою конкурентноспроможною на сучасному ринку праці освітньою кваліфікацією, яка у майбутньому неодмінно принесе не тільки фінансову стабільність, а й моральне задоволення від праці.

Старости груп Уляна Тацакович і Вікторія Рогалевич від імені випускників виголосили щиру подяку викладачам за їх самовіддану працю, які впродовж чотирьох років бакалаврату та півторарічної магістратури ділилися професійними знаннями та досвідом і віддавали частину своєї душі студентам.

21 лютого 2018 року відбулося урочисте вручення дипломів випускникам в актовій залі університету. Цьогоріч дипломи другого (магістерського) рівня вищої освіти отримали 24 магістри денної і заочної форм навчання, із них четверо студентів отримали дипломи з відзнакою.

Наприкінці свята випускники влаштували фотосесію на згадку про цю пам’ятну події