Правильно обрана спеціальність – запорука успушного кар’єрного зросту

 

Правильно обрана спеціальність – запорука успушного кар’єрного зросту – з таким девізом пройшла профорієнтаційна зустріч викладачів кафедри англійської філології: доцента кафедри англійської філології, кандидата філологічних наук  – Павлюк Ірини, старшого викладача кафедри англійської філології – Мінцис Елли та асистента кафедри англійської філології – Трухан Оксани зі старшокласниками  Угринівського ліцею Угринівської сільської ради Івано-Франківської області, яка пройшла 16.03.2023.

Майбутніх абітурєнтів ознайомили зі спеціальностями факультету інозених мов, розказали про переваги навчання в нашому університеті, який входить в десятку найпопулярніших університетів України за рейтингом незалежних джерел. Під час зустрічі школярі мали нагоду ознайомитися зі особливостями вступної кампанії та про можливість відвівідування безкоштовних курсів з підготовки до мультипредметного тесту з англійської, німецької та французької мов. Випусників також запросили прийняти участь в конкурсі з перекладу  на англійську мову та декламування віршів Ліни Костенко.

Висловлюємо подяку вчителю англійської мови Угринівського ліцею – Морикіній Руслані Дмитрівні за допомогу в організації зустрічі.

Шановні випусники чекаємо на вас в стінах нашохого університету і пам’ятайте, що правильно обрана спеціальність – запорука вашого успіху!