Команда викладачів факультету іноземних мов взяла участь у спеціалізованому тренінговому курсі “Університет майбутнього: секрети успішного управління в освіті”. Курс покликаний підвищити кваліфікацію, розширити професійні знання та навички, необхідні для ефективного управління та забезпечення високої якості освітньої діяльності. Під час тренінгів слухачі змогли розвинути навички, необхідних для ефективної реалізації власних функціональних обов’язків. До складу команди викладачів факультету іноземних мов увійшли доцентка кафедри німецької філології Наталія Корольова, доцентки кафедри англійської філології Діана Сабадаш, Тетяна Марчук, Тетяна Соловйова та Ірина Матіяш-Гнедюк.
Програма спеціалізованого тренінгового курсу “Університет майбутнього: секрети успішного управління в освіті” складалася з наступних модулів:
– стратегічне планування та управління ресурсами;
– методи мотивації та розвитку персоналу;
– комунікативні навички керівника;
– розвиток лідерства та командоутворення;
– оцінка та вдосконалення освітніх процесів;
– використання сучасних технологій в освітньому процесі.
Одним із спікерів курсу виступила перша проректорка Прикарпатськогонаціонального університету імені Василя Стефаника, Валентина Якубів, якапровела тренінг на тему «Сучасні тенденції та виклики в лідерстві йкомандоутворенні». Вона розкрила аспекти комунікативних навичок керівника, розвитку лідерства та командоутворення. Також Валентина Якубів детальнорозповіла про різні рівні лідерства, підкреслюючи важливість розвиткукомунікативних навичок керівника та формування ефективних команд.
Дякуємо Факультету управління Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника за можливість професійно зростати!

За підсумками тренінгового курсу всі учасники отримали сертифікат про підвищення кваліфікації обсягом 15 год (0,5 кредитів ECTS).