Студенти групи СОА-36 факультету іноземних мов відвідали презентацію книги Аскольда Лозинського «Україна в сучасному світі» в рамках проєкту “ЗУСТРІЧІ З ВИДАТНИМИ ОСОБИСТОСТЯМИ СВІТУ”

1 грудня студенти групи СОА-36 (куратор – Сабадаш Д.В.) відвідали презентацію книжки есеїв президента Світового конгресу українців Аскольда Лозинського «Україна в сучасному світі».

Представлені в цій публікації тексти написані Аскольдом Лозинським в період від вересня 2020 до початку вересня 2021 року. Вони відображають роздуми автора про місце та роль України в сучасному світі та присвячені 30-річчю її Незалежності. Тексти згруповані за хронологічно-проблемним принципом у тематичні розділи, що відображають до певної міри квінтесенції відповідних часових відрізків, і зокрема, президентські вибори у США, проблеми й перспективи утвердження української ідентичності на сучасному етапі, становище України на міжнародній арені та актуальні для нашої країни внутрішні й зовнішні випробування та завдання в контексті величного національного свята – 30 річчя відновлення державної незалежності України.

За проблематикою зустрічі, студенти підготували есе на тему Ukraine in the Modern World. Деякі із них можна переглянути нижче.

Написання есе дозволило студентам краще заглибитися у тематику книги та висловити свою точку зору.

Essay Olya Fedyk

Essay Natalia Umantsiv