Заглянули у майбутнє і відчули себе винахідниками

Заглянули у майбутнє і відчули себе винахідниками студенти групи СОА -35 (підгрупа 1) на парі з курсу «Основна іноземна мова (англійська)» (викладач ОІМ – доцент Сабадаш Діана Володимирівна). Виконуючи проект «The life changing inventions in the near future» студенти працювали у командах і підготували два проекти: «Smart House» і «Mind-Reading Robot».

Проект «Smart House» презентує «розумний дім», який сприяє збереженню природних ресурсів, оснащений дистанційною сенсорною системою обігріву та системою пошуку загублених речей.

Проект «Mind-Reading Robot» покликаний допомогти людям похилого віку та людям із обмеженими можливостями. Він презентує робота, який володіє високим інтелектом, здатністю читати думки та запрограмований виконувати завдання людини.

У процесі підготовки таких проектів студенти розвивають аналітичне і креативне мислення, уміння працювати у команді, здатність вільно й ефективно використовувати галузеву термінологію. Також вони більше дізнаються про здобутки сучасної науки, способи подолання у майбутньому глобальної проблеми надмірного використання природних ресурсів та технічні можливості допомогти людям із обмеженими можливостями.