Відеоблог як різновид навчальної діяльності

Студенти групи СОА – 35 (підгрупа 1) факультету іноземних мов Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника (зокрема Каблак Іван, Токарик Наталя, Капусняк Христина), в рамках курсу «Основна Іноземна Мова (англійська)» (викладач ОІМ – доцент Сабадаш Діана Володимирівна), мали можливість спробувати свої сили у створенні відеоблогів на тему «Siblings in our life».

Такий вид навчальної діяльності, за умов широкого впровадження медіа технологій в особисте та професійне життя сучасної молоді, сприяє зацікавленню студентів у процесі навчання та підвищує його ефективність.

Створення відеоблогу вимагає не тільки володіння уміннями і навичками користування відповідним програмним забезпеченням, але й вміння самонавчатись, розвивати аналітичне мислення, удосконалювати вільне володіння іноземними мовами та здатність працювати автономно.

Запропонований вид діяльності ґрунтується на компетентнісному, комунікативнодіяльнісному, індивідуально-творчому, лінгвокультурологічному та студентоцентричному підходах до навчання.

Щоб переглянути блог переходьте за посиланням.

Токарик Наталя: https://youtu.be/n3S1n41JRb0

Капусняк Христина:  https://youtu.be/nKQUA-KGFKA

Каблак Іван: https://youtu.be/utkopQlFP2w